Je bent mijn

manjafique

Je bent mijn 'goedemorgen elke ochtend'
Je bent mijn 'arm elke nacht'
Je bent mijn 'zonneschijn na de regen'
Je bent mijn 'altijd op gewacht'

Je bent mijn 'zuurstof in mijn longen'
Je bent mijn 'komen en mijn gaan'
Je bent mijn 'voor eeuwig en altijd'
Je bent mijn 'sterren en de maan'

Je bent mijn 'kriebels in mijn buik'
Je bent mijn 'zon en ook mijn strand'
Je bent mijn 'dromen, dag en nacht'
Je bent mijn 'samen hand in hand'

Je bent mijn 'arm om te kroelen'
Je bent mijn 'troost bij mijn verdriet'
Je bent mijn 'houvast en mijn trots'
Je bent mijn 'mooiste liefdeslied'

Je bent mijn 'Yang en ik jouw Yin'
Je bent mijn 'ruzie voor heel even'
Je bent mijn 'feestje zonder einde'
Je bent mijn 'liefde voor het leven'

Je bent mijn 'bucketlist, mijn toekomst'
Je bent mijn 'allerbeste vriend'
Je bent mijn 'laatste puzzelstukje'
Je bent mijn 'meer dan ik verdien'

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

manjafique (Actief sinds: 23-01-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bent mijn’ van manjafique zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.