INLOGGEN
«»

Een vergeet-me-nietje

Wanneer jij je ranja drinkt met een strooien rietje
breng ik je aanstonds een mooi vergeet-mij-nietje
hoop dat je me nimmermeer zult veronachtzamen
en dat wij de opperste liefde kunnen belichamen

heb genipt van de zoetste trockenbeerenauslese
ik betuig je mijn liefde en hoogachting bij deze
en als de nachtegaal zijn zoetste aria kwinkeleert
is er niemand meer als ik die jouw hart zo begeert.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een vergeet-me-nietje’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.