INLOGGEN
«»

kleurige liefde

liefde laat zich niet verleiden
tot het maken van een keuze
van wie je houden mag of kunt

liefde landt in roze wolk gehuld
bij ieder die zich geborgen weet
in de genegenheid van een ander

liefde is een veilige haven
die jij bij de ander vindt
om wie en wat jij bent en betekent

liefde reikt ieder een roze wolk
die zich verlekkerd kan verheugen
bij en van die ander te mogen zijn

eindeloos veelkleurig is de regenboog
even rijk geschakeerd als mensen
die in elkaar de liefde vieren laten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Overweging bij Pride Amsterdam, het festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt | 3 augustus 2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘kleurige liefde’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.