INLOGGEN
«»

Hoerenloper

Ze zou hem wat lekkers koken vanavond
zijn lievelingskostje na zijn praatavond
bij de bridgeclub
in die Engelse pub
lekker smakelijk stoofvlees met een vers frietje
als ie maar weer niet aankwam met datzelfde liedje
van ik kon niet eerder weg daar
de voorzitter was niet eerder klaar
en zij zat ondertussen maar te wachten
oh en ze hoefde niet te komen met klachten
bij haar zalig mascarpone nagerecht met room
en witte chocola en verse mango
een recept dat ze had van oudoom
maar ze voelde het aankomen na al dat gesjouw
hij kwam direcht weer thuis, volgeladen en blauw
ze had speciaal haar ogen gedaan en dat
gewaagde japonnetje aangetrokken
dan noemde hij altijd schat
en zei wat zie jij er lekker uit, om in de bijten
dan kon ie wel met complimentjes smijten

ze zou hem wat lekkers koken vanavond
zijn lievelingskostje na zijn praatavond
maar hij zat helemaal niet in die Engelse pub
de stiekemerd zat in een seksclub
zo zat als honderdduizend man, de boer
mooi weer te maken tegen een doordeweekse hoer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoerenloper’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.