Gedeelde troost

Josephine

Je vleugel is gebroken
Een vragende blik in je ogen
Verlos me uit mijn verleden

Maar mijn ongemakken
Onlosmakelijk verbonden
Ook mijn vleugel
Werkt niet meer naar behoren

Ooit was er een pijl
Mijn richting op geschoten
Mis - strak langs mijn hart

En nu
Een grote leegte
Gapende gaten
Een hysterische zoektocht

Bewonder mij
Accepteer mij
En bevrijd me

Misschien een idee
Genezing van onze wonden
Ik vang jouw wind en jij de mijne
Gedeelde troost als medicijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Josephine (Actief sinds: 21-11-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gedeelde troost ’ van Josephine zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.