INLOGGEN
«»

bijeen slaap

we liggen warm ingeknuffeld
ineen geknutseld
in het smalle bed
we zijn het warme nest
oceaandiep verzinken
in je zachte vormen
van onbewust geluk
de kou kan ons niet deren
de kou is van de buitenwereld
de kille wekker op half zeven
het koude zeil
vertelt ons weer van varen
gevaren
we scheiden weer
tot in de late avond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘bijeen slaap’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.