INLOGGEN
«»

Je stilte

Als ik met jouw stilte mijn zolderkamer vul
Er pluisjes zonlicht dansen zie dan vind ik jou zo gul
Dat die geest van jou me rustig maakt
Alle poses overboord
En mooier dan het mooiste boek
Drink ik je stille woord.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Falm
Actief sinds: 29-10-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je stilte’ van Falm zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.