:Liefde

Amras

Liefde

Waarom is de liefde
Iets wat mij voorbij gaat
Waarom bemerk ik liefde
Steeds te laat

Waarom voel ik liefde
Als ik alleen haat ontmoet
Waarom verwoest de wraak
De liefde in mij zo zoet

Zal ik ooit liefde vinden
Of ontmoet de liefde mij
Wanneer wordt eenzaam
Samen zij aan zij

Liefde bestaat slechts
Tot de dood haar zal evenaren
Geloof me beste lezers
Ik heb het ervaren...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Amras (Actief sinds: 26-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘:Liefde’ van Amras zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.