INLOGGEN
«»

Samen

Samen lachen, samen huilen.
Hier heb je een plekje om te schuilen.
Een plekje voor je vreugde, een plekje voor je verdriet.
Alles samen delen en laten weten hoe je dingen ziet.

Een knuffel bij genot,
Een knuffel bij pijn.
Van elkaar genieten en elkaar steunen is altijd fijn!
Dat er niet naar je omgekeken is is iets wat mij raakt,
hopelijk krijg je nu (met mij)een keerpunt wat ook jou gelukkiger maakt!
Je bent het waard om te genieten van je leven,
Soms moet je ook dingen nemen ipv alleen maar geven.

Jij bent zelf de persoon waar je het langst mee moet leven dus geniet zolang het kan,
Maak het zo mooi mogelijk en daardoor voor jezelf het beste van!😘

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Robert Smit
Actief sinds: 19-10-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samen’ van Robert Smit zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.