Kussen

Kerlein

We liggen hier samen
Heel knus bij elkaar
Mijn hoofd op jouw kussen
Jouw hand in mijn haar

Jij vroeg aan mij
Mag ik jou kussen?
Ik zei dat is goed
En gaf jou mijn kussen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Kerlein (Actief sinds: 02-03-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kussen’ van Kerlein zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.