Mijn redder in nood, mijn liefde

Tim Peters van Nijenhof

Een paradijs wanneer ik in jouw ogen kijk.
Een euforie wanneer jouw lach mijn hart bereikt.
Onze zielen tot elkaar verbinden,
samen gaan we heel wat jaren verslinden.
Tot in de eeuwigheid en zelfs verder,
op het juiste moment elkaar leren kennen.
Zo konden we elkaar redden.
Had ik je maar eerder ontmoet schatje lief,
dan was heel mijn leven perfect geweest mijn hartedief.
Ik beloof je eeuwige trouw en jij mij ook,
voor altijd bij elkaar tot in de dood (en verder)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tim Peters van Nijenhof (Actief sinds: 19-04-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn redder in nood, mijn liefde’ van Tim Peters van Nijenhof zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.