INLOGGEN
«»

Liefde

Liefde

Gevallen zijn wij,
voor de liefde.
Gelukkig dat we
elkaar tegen kwamen.
Jij straalde met je ogen
en dat viel mij op.
Ineens was er een klik
en daar was het geluk.
We vonden elkaar
heel aardig.
Nu zijn we samen,
waarderen we onze
liefde.
Soms is er een
intieme kus
en de warme handen,
om elkaar heen.
Dit is ware liefde
en dat mag de hele wereld weten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.