Muziek

Dick Voogd


Muziek

Met gedachte denk
ik aan jou.
Jij hield van muziek
en de zee.
Vaak wandelden wij
daar samen.
Het was zo vertrouwd
met elkaar.
De zee, de liefde
en de muziek.
Het was een en al
liefde.
Zonder de zee en jou liefde,
is er eigenlijk geen
bestaan.
Als ik de muziek opzet waarvan
wij hielden,
voel ik mij weer een
beetje goed.
Jouw liefde en muziek
zit voor altijd
in mijn hart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Muziek’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.