INLOGGEN
«»

Liefde

Liefde

Mijn hart springt open voor jou.

Het hart daar mag jij in wonen.

Mijn hart heeft gevoelens voor jou.

In mijn hart is ruimte en een mooi
plekje voor jou.

Mijn hart is groot genoeg dat je daar voor altijd
in mag blijven wonen.

In mijn hart is veel liefde voor jou.

Het hart geeft mij vreugde,
als ik jou telkens
weer zie.

In mijn hart kan jij mij liefde geven,
als niemand anders.

Mijn hart is er altijd voor jou.

Met mijn gevoel kan ik jou de liefde geven
uit het binnenste van mijn hart.

Als ik jou zie straalt mijn
hart van binnen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.