INLOGGEN
«»

ZICHTBAAR STAPEL OP JOU

(The Invisible Staple)

Tijd voor positiviteit
Zegt men in mijn nabijheid
Ik voel me nochtans bevrijd
Van wie of wat weet ik niet
Had geen pijn, geen verdriet
Of heb ik het steeds ontkend
Omdat jij mijn nabije bent?
Jij die mij gelukig maakt
Op een prachtig resort, helemaal naakt
Of dik gekleed op een winterse dag
Al wat ik nodig heb is jouw lach
Bij jou kan ik altijd terecht
Daarom ben ik zo aan jou gehecht
Wij lijken wel aan mekaar geniet
Met een nietje dat niemand ziet
Wat heb ik al van je genoten
Onze toekomst lijkt zonovergoten

-------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ZICHTBAAR STAPEL OP JOU’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.