INLOGGEN
«»

Het geluid van een liefde

Je hoort het geluid van een liefde
knisperend en zacht fluisterend door de lucht
Ongekend teder en alles omvattend
vliegt en suist het langs en stroomt het door je heen
Het geluid raakt je, waar je ook bent

Het geluid van een liefde rust nooit
het is het begin van elk liefdevol moment,
De geluiden van de liefde zijn er,
zullen er altijd zijn en eindigen niet.

Alle gelukkigen die het horen
zullen het ervaren als zachte, liefdevolle klanken,
Klanken die je nooit meer wilt kwijtraken, omdat ze bij je horen
Zoals de lichte warmte van je adem
die als een zachte en vochtige wasem, dwarrelt
over het lichaam van je geliefde

Het geluid van de liefde is in staat
heftige emoties los te maken.
Het grijpt je bij je strot
knijpt je keel dicht
maakt dat je voelt, voelt en voelt
en alleen nog maar wilt luisteren
naar het geluid van de liefde
Het geluid dat troost, omarmt, koestert en verwarmt

Je kunt niet zonder het geluid van de liefde
Je wilt het geknisper en gedwarrel alleen nog maar
oppakken, voelen, proeven en ruiken
Het geluid van de liefde smaakt zoet
proeft delicaat en subtiel verfijnd
Het is een geluid dat ruikt als de dauw op 65 witte rozen.
Het geluid laat zich liefdevol oppakken
tijdens de eerste liefdevolle klanken van de liefde.
welke klanken samen met je handen
dwarrelen over de zachte huid van je geliefde

Het geluid laat zich haast niet horen,
zo vluchtig als een veertje in de lucht
en vlijt zich teder op liefdevolle plekjes op het lichaam van je geliefde
Zo lief en oneindig zachtjes, als vlinder kusjes in de nacht.
zodat je hoopt dat het nooit eindigt

Dat het geluid van de liefde altijd blijft
Zachtjes, teder en liefdevol bij je blijft horen
Zoals je geliefde bij je hoort in een eindeloos
samenzijn met de liefdevolle geluiden
van de liefde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gevoelens omarmt door woorden.
Actief sinds: 21-11-2017Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht is opgedragen aan mijn lieve man Arnold. Arnold heeft mij bewust gemaakt van het ongekende vermogen, om als HSP persoon gevoelens om te zetten in woorden. Mijn gedichtenbundel heeft daarom de titel "Gevoelens omarmt door woorden"" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het geluid van een liefde’ van Gevoelens omarmt door woorden. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.