INLOGGEN
«»

Bijzonder

Ze is mooi zoals ze is,
ze is bijzonder.
Wat vol en rond van vorm,
ik fluiter zacht haar naam.
Ze komt dichtbij me staan.
Ik ken haar nog niet lang.
Ze lacht lief naar mij,
dat maakt me blij.
Haar lippen verlangen naar een kus,
dus geef ik haar een dikke zoen.
Je bent anders, een groot wonder
Ook ben je creatief en spontaan,
ik laat je voorlopig niet meer gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bijzonder’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.