INLOGGEN
«»

liefdesdrank

hield van de kuiltjes in haar wangen
kleine vallen
je verstrikte zonder schrik
in je verlangen
haar blikken zonder blozen
joeg rood naar wangen
ze glimlachte je
binnen het bereik van handen
je smolt als was
je werd het offer
dat ze at
het deed geen pijn
alleen dat wild verlangen
om deel te zijn
geen haar op je hoofd
dat dacht
dat dit het einde was
"kleine piranha eet me"

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016Informatie bij het gedicht:

"kleine piranha" titel van een liedje van wijlen Luc De Vos alias Gorki (zie you tube) luister ook eens naar Mia dat is zowat de informele Vlaamse hymne geworden Auteursrechten
Op dit gedicht ‘liefdesdrank’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.