Steen

L'amour

Ze zeiden liefde is teder
Zo zacht als een veder
Maar liefde is steen
Want ik sta daar alleen
Want ik kan alleen maar dromen
Dat jij naar me toe zou komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

L'amour (Actief sinds: 10-05-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Steen’ van L'amour zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.