INLOGGEN
«»

Beloof me

beloof me, geloof
wat je zegt

wat je ziet, hoe je doet
leef oprecht

beloof me, trouw
aan jezelf, maar vecht

als het moet, en blijf stralen
beloof me

je liefde, in alles
geloof je

dat van mij
weet je wat

ik beloof
lieve schat

er altijd te zijn
voor jou

Geloof me
en vertrouw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beloof me ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.