INLOGGEN
«»

nooit weer

het duister rond om ons
we bewegen traag van leden
de zon beperkte ons
maar is verdwenen
handen dwalen en verdwalen
en
de zachte schijn
van je gezicht
dit moment
zal nooit herhalen
ik wil dit niet bevatten
niet bergen in een kist
waar met de jaren
schimmel zal vergaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nooit weer’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.