Liefde

Mightyhand

Liefde kan zo mooi zijn.
Zo mooi en zo fijn.
Samen 1 niet meer alleen.
Wand dat voel je meteen.
Dat is ook een fijn gevoel.
Het zeg een heleboel.
Een heerlijke knuffel en een zoen.
Ik weet wel dat was heel fijn toen.
Al weer een aardige poos vrijgezel.
Wat gaat de tijd snel.
Liefde is fijn.
Kwam die ene goede persoon maar bij me zijn.
Hij loop ergens rond.
Vanaf nu hou ik m'n mond.
En ga er niet meer aan denken.
Mijn hele lieve katten veel liefde schenken.
En ook m'n dierbare mensen.
Heb niet meer zoveel te wensen.


Mightyhand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mightyhand (Actief sinds: 08-02-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde’ van Mightyhand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.