Waar ben je

Frits Nieuwenburg

Twee eenzame zielen,
zwerven dwalend over 't strand.
Verlangend naar niet eenzaam zijn,
maar voor altijd hand in hand.

Verlangend naar de liefde
en zo veel meer misschien.
Twee die zoveel willen geven,
maar elkaar niet kunnen zien.

Als die stranden nou gelijk zijn
en je zou me daar zien staan,
zou JIJ stoppen? ...en me kussen?,
of me gewoon maar laten gaan?.

Want dat is mijn dilemma,
ik WEET dat je er bent,
maar kan jou gewoon niet vinden,
want je maakt je niet bekend.

Kijk die stranden zijn verschillend,
maar de verlangens zijn dat niet.
Waarom roep je me niet gewoon,
want ik zoek JOU, zoals je ziet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Frits Nieuwenburg (Actief sinds: 16-02-2017)

Informatie bij het gedicht

In 2001 geschreven voor een contactadvertentie welke je toen nog op marktplaats kon plaatsen. (nu totaal verziekt)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waar ben je’ van Frits Nieuwenburg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.