Houden Van

Arno Hovens

Houden Van
Houden van is…..heel vaak gehoord
Houden van is…..niet zomaar een woord
Houden van is…..gevoelens voor mekaar
Houden van is…..respect voor elkaar
Houden van is…..samen door het leven gaan
Houden van is…..zich door alle tegenslag heen slaan
Houden van is…..elkaar de ruimte geven
Houden van is…..elkander vertrouwen in het leven
Houden van is…..een mooi begin
Houden van is…..het leven heeft meer zin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Arno Hovens (Actief sinds: 24-09-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Houden Van’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.