INLOGGEN
«»

liefde eindelijk van mij

28/9/16
Ik ben blij
Diegene is eindelijk van mij
Ik vind alles momenteel echt oke
Ik zing in het rond ole ole ole
Dit is wat ik echt wel wou
Dat ik een knuffel krijgen zou
Een kus is ook altijd top
Maar mijn. Neus zit een beetje strop
Ik wil hem niet ziek maken
Want dat zal ik me nadien beklagen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

charissa adriaensen
Actief sinds: 15-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘liefde eindelijk van mij’ van charissa adriaensen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.