Liefde

Chrissy Boxma

Liefde

Je leert elkaar kennen
Eerste paar jaar moet je toch echt wel wennen
Mijn god wat voel je je gelukkiger dan ooit
Net alsof Cupido met heel veel liefde gooit
Je bent aan elkaar verbonden samen een
Het kan goed gaan maar ook fout
Maar zorg dat als wilt dat het goed gaat ontiegelijk veel van elkaar houd
In voor en tegen spoed
In slecht en goed
Liefde is het mooiste wat er bestaat
Alsof je hart even de hele wereld verlaat
Je gedachten is altijd bij hem/haar
Samen Zonder gemekker en gemaar
Samen zijn is wat je elke seconde wilt
Het gaat zo ver dat je het van de daken gilt
Wat is liefde toch zo mooi

😍😍

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Chrissy Boxma (Actief sinds: 10-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde’ van Chrissy Boxma zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.