INLOGGEN
«»

Vind mij niet..

Mij zul je niet vinden,ik kan mij niet binden
Je zal mij niet kennen,niet weten wie ik ben
Alles is heftig,leef in de top van de emotie,maar bevestiging van mijn liefde krijg je niet
Ik laat echte liefde achter me ,en vlucht in de volgende kik
Geen echte liefde voor mij,ik verstik

Ik ren,Ik vlucht
Voel geen liefde voor mij
Laat me gaan,in mij onbereikbare bestaan
Hecht niet ,want ik durf niet,raak me niet,bereik me niet,voel me niet
Geen gevoel,geen berouw,vraag me niet om trouw
Verwacht niet,raak me niet
Want ik vlucht voor de liefde van jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mia
Actief sinds: 22-11-2016Informatie bij het gedicht:

Bindings/ Verlatingsangst Liefde Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vind mij niet..’ van Mia zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.