INLOGGEN
«»

alleen

alleen is prima
laat me alleen
alleen voelt ook vrij
niemand zegt mij
wat te doen
wat te laten
ik mag alles van mij
en jij
bent ook vrij
hoeft mij niet te horen
niet te zien
ik kan je niet storen
maar heel misschien
zit ik in jouw hoofd
zoals jij in het mijne
zal ik toch niet verdwijnen
maakt de afstand geen verschil
ook als je het niet wil

ik laat je nu vrij
en misschien kom jij
dan weer terug bij mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marion Kleuters
Actief sinds: 03-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘alleen’ van Marion Kleuters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.