Liefde is

Arno Hovens

Liefde is… meer dan een woord alleen
Liefde is… een aaneenschakeling van gevoelsmomenten
Liefde is… een gevoel van saamhorigheid
Liefde is …twee mensen vormen samen een eenheid
Liefde is… de kriebels in je buik
Liefde is… geluk en blijdschap
Liefde is… twee harten slaan hetzelfde ritme
Liefde is… lachen nooit meer alleen.
Liefde is… vier stralende ogen
Liefde is… de warmte van geborgenheid
Liefde is… de weg naar verdraagzaamheid
Liefde is… de vlucht uit de eenzaamheid
Liefde is… elkaars foutjes vergeven
Liefde is… de oorsprong van het leven
Liefde is… genieten van elkaars geluk
Liefde is… gezamenlijke wegen gaan
Liefde is… trouw zijn aan elkaar
Liefde is… verstrengelde levenslijnen
Liefde is… een eindeloos gevoel
Liefde is… begrijpen wat ik bedoel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Arno Hovens (Actief sinds: 24-09-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde is’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.