Liefde & Leven

Leo Wim Cornel

Liefde & Leven.

Raak mij aan,
Zie mij staan,
Laat je gaan,
Niet klef,
Maar gewoon met lef,
Geef het weg,
Ontvang open,
Vingers lopen,
Van onder naar boven,
Voel het komen,
Vol overgave,
Kronkelende dame,
Samen,
Zie hem aan,
Hij, ziet jou staan,
Of liggen !
Wat zou ik willen,
Hij laat zich gaan,
Tegen mij aan,
Gewoon niet klef,
Met groot besef,
Liefde is leven,
Om te beleven.

7 aug 2016

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Leo Wim Cornel (Actief sinds: 05-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde & Leven’ van Leo Wim Cornel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.