INLOGGEN
«»

liefde voor het leven

liefde voor het leven
en ja hoor daar kwam ik jou tegen
en dacht dat wordt de man voor heel mijn leven
die ik heel veel liefde warmte en geluk ga geven
en niet voor even maar voor heel mijn leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

jolanda
Actief sinds: 28-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘liefde voor het leven ’ van jolanda zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.