INLOGGEN
«»

De brief

Stuur mij jouw antwoord.
Stuur mij jouw brief.
Zeg mij ben ik jou dierbaar.
Zeg mij ben ik jou lief

Vertrouw mij door jouw woorden.
Vertrouw mij door jouw respons.
Zeg mij ben ik in jouw gedachten.
Zeg mij is er iets meer tussen ons.

Wacht niet met aan mij te openbaren.
Wacht niet met aan mij gevoelens toe te zeggen.
Zeg mij ben ik nog altijd het onuitspreekbare.
Zeg mij ben ik in vaagheid niet uit te leggen

Sluit niet af wat ontsloten kan worden.
Sluit niet af met een adres onbekend.
Zeg mij in jouw antwoord wie ik voor jou ben.
Zeg mij ben ik voor jou die jij voor mij bent.

Op de weg der dolende zielen
klampt die ene ziel de andere aan;
onbedoeld, bestemd voor het leven
in hartstocht samen verder te gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De brief’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.