de liefde voor elkaar

Claire Vanfleteren

De liefde voor elkaar


Verknocht aan het verleden
Verkocht aan het heden
Verliefd op de toekomst

Liefde en leed
In harmonie gekleed
Lachen en verdriet
Samen aan een geniet

Storm en wind
Zijn als een blij kind
Twijfel en ongemak
Zit in een keurslijf, te strak

Wij zijn één geworden
In mening en gedachten
Verstrengeld als wortels
In de onuitputtelijke aarde

Ons leven is een ketting
Met aaneengeregen parels
Wit, grijs, zwart
Ons huwelijk blijft iets apart.

Claire Vanfleteren ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Claire Vanfleteren (Actief sinds: 11-01-2014)

Informatie bij het gedicht

Mensen zijn 50 jaar gehuwd, daar ik ze niet ken, heb ik een gedicht geschreven die voor iedereen kan dienen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de liefde voor elkaar’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.