INLOGGEN
«»

De liefde is een zoektocht naar geluk

De liefde is de zoektocht naar geluk
van elke persoon. De liefde is iets
positiefs ten aanzien van een ander.
De liefde is iets geven van jezelf,
opdat je kunt liefkozen met elkander.

De liefde is de illusoire wens van
elke persoon. De liefde is strijden
voor de ander in geval van nood.
De liefde is vriendschap met je ogen
open, is alle problemen oplossen in
relatie tot leven en dood.

Voor mij is de liefde iets van een
wederzijds begrip. Is soms kijken in
het hart van die ander. Is het cadeau
dat je deelt voor het leven.
Is een gekozen weg die ik niet meer verander.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De liefde is een zoektocht naar geluk’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.