INLOGGEN
«»

Stralend als de sterren.

Stralend als de sterren.

Jouw ogen stralen als vuurvliegen
die zich zachtjes door de wind laten wiegen.
Helder als zij in het avondlicht
is jouw blik waar ik voor ben gezwicht.
Diep in mijn innere ziel
raakte mij de aanblik waar ik voor viel.
Stralend als sterren in de nacht
glinsteren onze ogen van diepe smacht.
Tomeloze liefde in het verschiet
slapeloze nachten vervelen ons niet.
Zacht fluisterend liefdes gefluister
begeleiden ons met veel luister.
Onze lichamen beginnen zich op te warmen
innig verstrengeld in elkaars armen.
Hunkerend naar de volledige extase
sturen ze aan op de volgende fase.
De emoties lopen heel hoog op
en ontladen zich boven aan de top.
Innig verstrengeld moe en voldaan
kijken wij in de donkere nacht naar de volle maan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stralend als de sterren.’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.