INLOGGEN
«»

Zestien

Zestien

Ze was amper zestien jaar
Ze dacht niet aan het gevaar
S'avonds ging ze feesten in een tent
Na afloop ging ze weg met een vent
Zij is nooit meer terug gekeerd

Later heeft men haar gebonden
Aan handen en voeten gebonden
Uit de plomp heeft men haar gehaald
Ze heeft de liefde met haar leven betaald
GP

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gethmans-Gedichten
Actief sinds: 09-08-2015Informatie bij het gedicht:

Ja zo kan dat gaan Jong en onverstandig en niet denken aan het gevaar Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zestien’ van Gethmans-Gedichten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.