Liefde is

Dichterbij

Liefde is Lijden
Liefde zit Vast
Liefde laat Niet
Los

Liefde ben Ik
Liefde ben Jij
Liefde zijn Wij

Liefde zit Gevangen
Liefde leeft Niet
Vrij

Die Liefde
Ingeklemd
Tussen Jou en Mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbij (Actief sinds: 08-04-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde is’ van Dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.