INLOGGEN
«»

Samen genieten

s'avonds als het ligt uitgaat
en iedereen naar bed toe gaat
dan zal het nachtelijke genot beginnen
zoenend, strelend,
genot deelend
masseren
en bijten
nagels in het huid drukken
standje 69
kaarsjes aan
je helemaal laten gaan
s'avonds als de kinderen slapen
zullen de lusten ontwaken
elkaar proeven
lief hebben
ontspannen
tot een hoogte punt komen
en samen weg dromen...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Midnight_Angel
Actief sinds: 18-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samen genieten’ van Midnight_Angel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.