INLOGGEN
«»

Liefde

Elke dag begon ik meer van je te houden.
Jij was alles.
Verblinde mijn zicht, alleen jou die ik zag.
Zonder jou was mijn dag triest.
Onbreekte er iets.
Miste je elke seconde als de klok tikte.
Zo als mijn liefde groeide.
Mijn hart voor het eerst zo opbloeide.
De trouwlokken kon horen,
Ook aan dit sprookje kwam een eind.
Een treurig eind.
Ik brak je hart, toen het mijne.
Als ik zijn hart niet gebroken was,
Mijn hart nooit gebroken was.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Verkruissen
Actief sinds: 08-05-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde’ van Verkruissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.