Naar benede

luiehond

Zwak licht van de dageraad komt de kamer binnen.
Ik luister naar je ademhaling in en uit
Niks hoeft
Je lijkt wel in honing gedoopt
Je bent mooi als drijvende wolken in een zachte wereld
Ik voel mijn lippen op de jouwe.
Ik ben verslaafd aan de vreugde van kleine dingen
Maar je brengt me naar beneden
Ik wil niet veranderen
Ik smeek je breng me niet naar beneden.
Laat me zo blijven als ik ben ik smeek je.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

(c)TFJ Kuipers Bron:http://luiehond69.blogspot.nl

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naar benede’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.