INLOGGEN
«»

Verlangen

De dag kruipt langs mijn huid, achter
mijn uren de stilte, in mijn hand
de zon, de tijd

Jij leeft in mijn hoofd, waait
in mijn lichaam, bloeit
schitteringen in mij

De dag gaat slapen, de
nacht komt en in mijn droom
voel ik je
zo nabij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015Informatie bij het gedicht:

De liefde overwint alles. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlangen’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.