De reiziger die verliefd werd.

Lesley Biest

Een wereldreiziger die overal kwam ,
die overal altijd mooie foto’s nam .

Dan reisde hij weer naar Amerika ,
Dan weer naar Zuid-Afrika .

Tot hij op een dag een vrouw leerde kennen in Portugal ,
en stapelverliefd werd , liefde op het eerste gezicht ,
iemand waar die zich nu helemaal op richt .

De dame was een mooie vrouw , hij pakte haar hand ,
want hij was zelf niet nonchalant .
maar juist heel erg galant .

Hij kuste haar hand teder , en vroeg naar haar naam .
hij was een man ,
die vooral netjes was , die altijd goed voor de dag kwam .

Hij sprak met haar de Engelse taal ,
En soms gebeurde er dingen non verbaal.

Deze 2 mensen werden verliefd , hij kocht een groot appartement ,
en zorgde dat deze dame goed werd verwent .

Het was een vrouw ze was zo mooi en populair
hij was trots dat hij haar had betoverd .
hij maakte deze vrouw tot hem en heeft hem met zijn charmes tot zichzelf gemaakt en haar veroverd .

Hij vroeg haar op een dag te huwelijk , op een romantische plek en een mooi liefde paradijs .
En dat is natuurlijk in Frankrijk , Namelijk in Parijs.

Het is duidelijk wat hij van haar wou horen ,
vroeg haar ten huwelijk op de Eiffeltoren .

Zij kwam aan in een prachtige jurk , hij had haar verteld zo snel mogelijk te komen .
Ja hij keek haar nog eens aan , en was blij dat ze was gekomen .
Het was de vrouw van zijn dromen .

Hij zei op een zenuwachtige toon ,
maar vooral vroeg het met zelfverzekerdheid en een respectvolle manier en had het al gevraagd voor die er erg in had , zo zenuwachtig was hij gewoon.

Hij vroeg , Will you Marry me ?
Yes of course , zei ze op een verbaasde maar gelukkige manier ,
en kijk deze mensen vanaf nu is stralen hier .

De dag dat ze 25 jaar getrouwd waren , voelde ze zich nog echt samen sterk ,
Waren nog steeds stapelverliefd , hun band was nog beter dan ooit , en samen vierde ze het met een dure fles champagne en een prachtig groot vuurwerk .

Wat is het leven toch mooi , als je naar de liefde kijkt
En je vooral gelukkig bent ,
en jij en je liefde elkaar kunnen vertrouwen en je vooral elkaar door en door kent.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De reiziger die verliefd werd.’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.