gedeelde liefde

AmberR

Daar stonden we dan,
jij en ik...
tegenover elkaar
een lach, een knik
Jij vond me denk ik aardig
ik voelde me beschaamd
jouw sympathie niet waardig
maar verlegen zogenaamd
Ik wil je zo graag zeggen,
nu ik je dan toch zie
Dat wij delen wat ons lief is,
of moet ik zeggen "wie"

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

AmberR (Actief sinds: 16-08-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gedeelde liefde’ van AmberR zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.