INLOGGEN
«»

Eeuwige vlinders

Eeuwige vlinders

stilte vertolkt liefde in zielsdromen
een geplaveid pad is de bevestiging van je aanwezigheid
stemmen nemen vaste vormen aan boven nachtoevers
een luchtspiegeling kust het bewustzijn

twijfel is niet mogelijk binnen cirkels van zekerheid
bewijzen kijken de wereld in met sprekende ogen
hemelsleutels hebben het levensgeheim bewaard
behaaglijk draag ik het zwevend vermogen

deze weg heeft cryptisch verborgen markeringen
kleurenpatronen van licht laten traptreden zien
geen schaduw kan ongestraft de zon aanvallen
de hymne wijst de weg met eeuwige vlinders

Bianca & Gerhard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bianca en Gerhard
Actief sinds: 17-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eeuwige vlinders’ van Bianca en Gerhard zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.