INLOGGEN
«»

Verzegeld

Je claimde mijn liefde
Staakte mijn zoektocht
Bestormde mijn leven
Vanaf dat moment
Is elk ogenblik
Iedere seconde
Aan jou gegeven
Voor mijn gevoel
Heb ik niets anders gekend

Je stokte mijn adem
Beinvloedt mijn dromen
Bepaalt mijn gedachten
Verdeelt mijn geluk
Tijdens het werken
Of als ik thuis ben
Je hoeft nooit te wachten
Je claimt toch jouw stuk

Gevuld zijn mijn dagen
Bruisend mijn nachten
Mijn verdere leven
Ben ik in touw
Het is zinloos te denken
Of zelfs te vragen
Al wat in mij zit
Vul ik met jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk Hoek
Actief sinds: 19-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verzegeld’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.