INLOGGEN
«»

Harde waarheid

Ik moet soms aan je denken
Onverwachts, gewoon spontaan
Blijf ik aandacht aan je schenken
Kom ik bij je stil te staan
Gek toch, dat ik ben blijven weten
Hoe ik je miste na onze split
Ik kan de pijn maar niet vergeten
Zodat ik er nog steeds mee zit
Ik stel me nu en dan die vragen
Was jij gelukkig, toen met mij
Gaf ik jou redenen tot klagen
Was je voldaan, bevredigd, blij
Ik moet soms aandacht aan je schenken
Heel vaak goed
Een enkele keer slecht
Dat is waar ik aan blijf denken
Daarvoor voelde het te echt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk Hoek
Actief sinds: 19-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Harde waarheid’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.