INLOGGEN
«»

Blind vertouwen

De liefde liegt niet
in voorspoed tot het eind
De liefde laat het leven
tot ver voorbij jij ziet

Blind maakt de liefde
voor wie de ogen sluit
Voor de liefde
maakt zelfs dat niets uit

De liefde is de waarheid
in een web van leugens
De liefde vraagt niet, zij geeft
Laat het dan de liefde zijn, waarvoor jij leeft

en daarna ......

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blind vertouwen ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.