hoeveel ik van je hou

aby

als een druppel water zegt "ik hou van jou"
en jij me zult vragen hoeveel ik van je hou
dan regent het de hele dag !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

aby (Actief sinds: 29-05-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘hoeveel ik van je hou’ van aby zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.