INLOGGEN
«»

Liefdesspel

1.
Haar hongerige ogen
stalen zijn blik
hij wist niet meer waar kijken.

2.
Haar handen voerden de zijne
naar haar bonzend hart
het gonsde door zijn vingertoppen

3.
Haar lippen prevelden
zoetstoute woorden
hij wilde ze proeven

4.
Haar haren zwiepten
speels langs zijn neus
hij kende zichzelf niet meer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefdesspel’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.