Zou je?

DichteresMetHoop

Zou je met me huilen
als mijn tranen op je hand drogen?

Zou je met me lachen
als ik vreugde vind in je zinnen?

Zou je met me liefhebben
als ik wil haten?

Zou je met me sterven
als ik een stap uit de wereld zet?

Zou je?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zou je? ’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.